Dette er logoen til minkiosk. Logoen er en rød kiosk med hvit bakgrunn

Har du hørt om Spond?

Spond er systemet som gjør det enkelt å organisere alle typer arrangementer enten det er loppemarkedet, fotballgruppa eller forestillingen! Med spond får du full kontroll på kamper, treninger eller andre aktiviteter. Selv hevder de du kan planlegge hele sesongen! Under ser du en oversikt over hva du kan gjøre med Spond:

Bilde hentet fra https://spond.com/features/events

Det første du tenker er kanskje "Trenger jeg å kjøpe eller laste ned noe?" Svaret på det er nei. Så lenge den som organiserer aktiviteter bruker Spond som plattform, får du beskjed slik du selv ønsker. Dersom du har appen får du varslinger der. Dersom du ikke ønsker dette blir du varslet på mail, og om du ikke ønsker dette blir du varslet på SMS. Helt enkelt!

Å være en del av lag og foreninger innebærer en mye jobb, organisering, og det er ikke alltid like enkelt å nå ut til alle på en effektiv måte. Kanskje er man trener? kanskje lagleder eller daglig leder? Rollene er mange, men felles for dem er at organisering og kommunikasjon står sentralt.

I dette innlegget skal vi gå igjennom klubbløsningen Spond, og hvordan løsningen kan bidra for akkurat din klubb!

For finnes det egentlig et system som fjerner de involvertes' hodepine rundt kommunikasjon og organisering? Svaret på det er ja...

Spond fungere på alle plattformer. Det vil si både på pc, mobil eller nettbrett. Appen kan du eventuelt laste ned på Android eller i Appstore.

Bilde hentet fra https://spond.com/welcome

Minkiosk.no heier på Spond fordi det gjør det lettere for lag og foreninger å organisere og gjennomføre aktiviteter på en sømløs måte! ‍

Vil du lese flere saker?

Les hvordan du enkelt kan bruke få minutter på

og få det levert på døren!

bestilling av kioskvarer til ditt neste arrangement,

Se hvordan det gikk på

sesongens siste regatta hos Bærum Seilforening

Følg oss i sosiale medier

Vil du ha flere tips?

Meld deg på vårt nyhetsbrev