Dette er logoen til minkiosk. Logoen er en rød kiosk med hvit bakgrunn

Hvor mye tjente vi på helgens arrangement egentlig?

Langt ifra alle idrettslag og foreninger har automatiserte lager- og kassasystemer. For ikke snakke om korps med loppemarkeder, og andre frivillige salgs-aktiviteter som ikke skjer hver eneste uke. Heldigvis er det ikke så vanskelig å holde styr på hva som går inn og ut av kiosken selv om man ikke har kassasystemer.

I dette innlegget skal vi gå igjennom statistikk-funksjonen ‍‍i Minkiosk, og hvordan man enkelt kan holde styr på både salgstall og varebeholdning når man arrangerer kiosksalg.

Når man har lagt en bestilling med minkiosk vet, naturligvis, appen automatisk hvor mye varer som ankommer kiosken. På dashoboardet til gruppen din vil du se statistikk-funksjonen tydelig. Du ser også ikonet nede i høyre hjørnet.

Når du klikker på statistikk-ikonet vil du få opp en oversikt som ligner den du ser på skjermbildet under.

I dette tilfellet er arrangementet allerede i gang, og salget har begynt. Hvert salg registreres i appen, og du får en oversikt over hvor mange enheter du har solgt, generert inntekt, men også hva du har igjen i lagerbeholdning.

Hvordan registrerer man salgene?

Et spørsmål du sikkert sitter igjen med nå er hvordan man registrerer salgene slik at statistikken vises i appen. Det gjør du enkelt i salgskalkulatoren.

I salgskalkulatoren finner du en oversikt over alle varene dine og hva de koster.

Når du selger varene trykker du enten på minus eller pluss-ikonet tilsvarende antall varer kunden kjøper. I tillegg regner den ut prisen for den som står i kiosken, slik at ekspederingen går fortere.

Etter gjennomført salg trykker du på "Selg" og både inntekt og lagerbeholdning er registrert i statistikk-funksjonene.

Nå vet du hvor enkelt du kan få oversikt over inntekter og lagerbeholdning uten å måtte ha kassasystem i kiosken på ditt arrangement!

I eksemplet under kan vi se at vi har solgt 11 pølser med tilbehør av totalt 80. På lik linje ser vi at 5 brus er solgt av totalt 66 stk.

Følg oss i sosiale medier

Vil du ha flere tips?

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Les også:

Lag vaktlister

Lag sjekklister og send meldinger

Lag prislister

Bestill kioskvarer til arrangementet ditt

Dette er funksjonene du ikke visste fantes i Vipps