Dette er logoen til minkiosk. Logoen er en rød kiosk med hvit bakgrunn

Sjekklister og meldingsfunksjoner

"Hva var det vi skulle huske på igjen?" "Å nei vi glemte å vaske vaffeljernet sist helg!" "Jeg får ikke tak i kioskvakten!"

Vi alle kjenner oss igjen i følelsen av å ha glemt et gjøremål. Når det står på som alle mest i kiosken er det lett å glemme ting man skal huske på. Derfor har Minkiosk en super sjekkliste- og meldingsfunksjon! I denne artikkelen går vi igjennom hvordan du enkelt sammen dine kiosk- kolleger kan lage sjekklister på forhånd til før, under og etter arrangementet og ikke minst hvordan du kan sende meldinger til gruppen for å dele informasjon. Det kommer til å spare deg for masse tid og stress. Vi lover!!!

For å finne funksjonene går du inn i dashbordet til "Driv kiosk". Det vi se slik ut. Som du ser ligger funksjonen "Sjekkliste" to steder i appen. Øverst til venstre på dashboardet og nede på verktøylinjen til venstre for det grønne pluss-ikonet. du velger selv hvilket symbol du velger å bruke.

Meldingsfunksjonen ligger øverst til høyre på dashboardet. skal først vise hvordan sjekklister fungerer:

Når du trykker ikonet for sjekklister vil det dukke opp en rekke sjekkpunkter vi har definert for deg på forhånd. Du kan selv velge å bruke eller slette disse punktene. Punktene er kategorisert i kategoriene "før" "under" og "etter" arrangementet og du kan krysse av når de er gjennomført, eller du kan slette de om de ikke er relevante for deg.

Dersom punktet fremstår som uklart kan du trykke på ikonet på høyre side for å få en ytterligere beskrivelse av oppgaven.

Man kan selvfølgelig lage sine egne gjøremål også ved å trykke på det grønne pluss-ikonet nederst i listene. Dette har vi gjort i bildet under:

Statistikk

Lag vaktlister

Lag prislister

Bestill kioskvarer til arrangementet ditt

Dette er funksjonene du ikke visste fantes i Vipps

Vil du ha flere tips?

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Følg oss i sosiale medier

Det hender at man bare skal gi en praktisk beskjed eller lignende som ikke egner seg som et eget sjekkpunkt i sjekklisten. Eksempelvis kan en påminnelse om at det kommer varer levert til kiosken klokken 17:00 være en slik påminnelse. Da kan man bruke meldingsfunksjonen slik at alle medlemmer i gruppen får samme beskjeden.

Så nå vet du hvordan du på en superenkel måte kan kommunisere med alle i din gruppe i Minkiosk og gjøre organiseringen mye enklere, mindre stressende og mer effektiv. Ha en super kioskvakt!

LES OGSÅ: