Dette er logoen til minkiosk. Logoen er en rød kiosk med hvit bakgrunn

Slik lager du eller blir med i en eksisterende gruppe i Minkiosk

Enten du tilhører et idrettslag, speidergruppen, korps eller et foreldreutvalg på skolen, er det alltid flere årsklasser og grupper å ta hensyn til. Derfor har kan man i Minkiosk selv definere gruppen (e) man tilhører, slik at alle som er delaktig i organiseringen av kiosksalg og vaktlister enkelt kan kommunisere med hverandre uten andres innsyn.

I denne korte saken skal vi gå igjennom hvor enkelt man kan lage en gruppe for sitt lag eller forening med appen Minkiosk.

Det første du må gjøre når du har opprettet en bruker og logget deg inn er å opprette en gruppe. Et tips er å kalle gruppen for idrettsklubb/foreningnavn + klasse + årskull. Eksempelvis Oslo fotball jenter 07. Et annet eksempel kan være: Juleavslutning 5. klasse Oslo skole.

Når du har opprettet en gruppe kan andre personer bli medlemmer. Har du akkurat lastet ned appen og vil med i en eksisterende gruppe vil du se dette skjermbildet:

Her har du valget mellom å lage, eller søke etter en gruppe. Dersom du skal bli med i en gruppe du kjenner, søker du gruppen enkelt opp ved å trykke "søk etter gruppe". Her er det viktig at du skiver gruppenavnet så riktig som mulig. Da vil gruppen dukke opp, og du kan be om tilgang. Videre må administrator av gruppen godta forespørselen, og vipps så er du medlem.

Når du har blitt medlem av en gruppe hvor man har lagt en bestilling får du tilgang til en rekke andre funksjoner. Trykk på en av funksjonene under for å lære hvor enkelt du kan bruke dem:

Statistikk

Lag vaktlister

Lag sjekklister og skriv meldinger

Lag prislister

Bestill kioskvarer til arrangementet ditt

Les også: Dette er funksjonene du ikke visste fantes i Vipps

Vil du ha flere tips?

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Følg oss i sosiale medier